3D Meetmachine

Meten is weten! Met onze 3D meetmachine meten we onze producten tijdens en na het productieproces. De 3D meetmachine meet bijvoorbeeld de afmeting van producten, de posities van verschillende diameters en gaten. Er worden verschillende meetpunten gebruikt, zodat u een nauwkeurig resultaat krijgt. De meetrapporten kunt u digitaal en op papier inzien. Bekijk onze 3D meetmachine en de mogelijkheden.

Geconditioneerde meetkamer

Door temperatuurverschillen kunnen metalen uitzitten of krimpen. Daardoor kan een meting vertekenen. In onze geconditioneerde meetkamer zijn temperatuurschommelingen niet mogelijk. We meten op een temperatuur van 20 graden Celsius. De metingen kunnen hierdoor met uiterste precisie worden uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van nauwkeurige metingen.

Productieproces

Afhankelijk van het doel bepalen we samen welke aanpak het best bij uw idee past. We hebben een up-to-date machinepark, jarenlange ervaring en warme contacten met onze partners. Door deze gouden combinatie kunnen we uw idee uitwerken tot een product van hoge kwaliteit. Voor én tijdens het proces heeft u een volledig beeld van het toekomstige resultaat van uw product. De 3D meetmachine helpt ons dit volledige beeld te vormen.

Wilt u meer informatie over de 3D meetmachine?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.