Aluminium draaien

Bij Smart-M kunt u terecht voor aluminium draaien. Met onze draaibanken kunnen wij verschillende producten van aluminium voor u snijden. Onze draaibanken worden ook toegepast op metaal, RVS en kunststof. Dagelijks werken we met CAD/CAM machines voor het optimaal draaien van verschillende metalen.

Onderzoek

Voor we aan de slag gaan, doen we onderzoek naar wat haalbaar is qua productie. Dit doen we door samen met de fabrikant te kijken naar de machine in combinatie met de materiaaleigenschappen. Bij Smart-M hebben we hier al jarenlange ervaring mee. Zo werken sommige medewerkers bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar bij Smart-M.

Draaibanken

Met onze moderne machines komen we tot een kleinere oppervlakte ruwheid.

Conventioneel draaien

Door middel van conventioneel draaien maken we enkelstuks van extreem grote en zware producten.

De aluminium draaiers

We vinden het belangrijk om te beschikken over gespecialiseerde en gemotiveerde draaiers. Zo worden onze draaiers constant bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van aluminium draaien. Iedereen is belangrijk binnen  Smart-M en we maken dan ook echt samen het product.

Onze draaiers krijgen veel vrijheid binnen een project en denken mee over elk onderdeel waar zij gespecialiseerd in zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat u door een gemotiveerde en gespecialiseerde medewerker geholpen wordt.

Neem contact met ons op voor meer informatie