Smart Turning

Draaien met precisie

Smart-M is specialist op het gebied van CNC draaien in Breda en omgeving. Deze speciale techniek is voor ons dagelijkse kost en we kunnen snel en nauwkeurig een product maken. Bij CNC draaien is de combinatie van ervaring, spantechniek, goede machines en vakkennis belangrijk. Goed CNC draaien is namelijk een vak apart. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en kunnen je uitstekend van dienst zijn.

Path 157
Path 7
Smart Challenge

Uitdaging

CNC draaien is een specialistische verspaningstechniek binnen de metaalbewerking en wordt meestal toegepast bij staal, aluminium, RVS en kunststof. Smart-M maakt gebruik van de meest geavanceerde CNC draaibanken en kan daarom altijd snel en nauwkeurig een product maken. We kunnen hele series produceren maar ook voor een enkel product kun je bij ons terecht. Ons bedrijf is zo ingericht dat we van jouw idee, ook al is dit nog zo pril, uiteindelijk een volwaardig product kunnen maken. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen gaat geen uitdaging uit de weg en denkt graag met je mee over jouw product. We werken niet alleen voor maar ook met de klant.

 
Smart Quality

Kwaliteit

Bij CNC draaien gaat het niet alleen om het uiterlijk van het product, maar het moet ook voldoen aan alle door je gestelde eisen. Om de kwaliteit in de gaten te houden, beschikken we over een driedimensionale meetmachine. Deze geavanceerde machine houdt tijdens het productieproces de kwaliteit nauwlettend in de gaten. Dat kan zelfs op de millimeter nauwkeurig. Zo blijft de kwaliteit van jouw product te allen tijde gewaarborgd.

Smart Total

Totaalproduct

Naast CNC draaien in Breda en omgeving kan Smart-M ook CNC frezen om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. Je kan bij ons ook terecht voor een spoedklus. De snelheid waarmee we vakwerk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten kunnen voldoen. En natuurlijk in vakmensen. Zij zijn namelijk net zo belangrijk als goede machines. Bij Smart-M werkt een hecht team van specialisten die altijd voor je klaarstaat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van CNC draaien in de omgeving van Breda? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Smart-M