Smart Milling

Geprezen Frezen in Waalwijk

Smart-M is specialist op het gebied van CNC frezen in Waalwijk en omgeving. Wij hebben veel ervaring in deze specialistische techniek en kunnen snel en nauwkeurig een product maken. CNC frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterende frees, materiaal wordt verwijderd. Met CNC frezen kunnen we bijvoorbeeld sleuven of uitsparingen in een oppervlakte maken. Met onze moderne freesmachines verspanen we onder andere ijzer, RVS, metaal, aluminium en kunststof. CNC frezen gaat geheel computergestuurd en de nauwkeurigheid van deze techniek is erg hoog. Heb je een goed idee of mooi product bedacht? Kom gerust eens langs. Wij hebben voor elke toepassing de juiste machine in huis.

Path 157
Path 7
Smart Machining

Machinepark

Het machinepark van Smart-M beschikt over verschillende moderne freesmachines. We werken snel en nauwkeurig. Je kunt bij ons terecht voor kleine en grote series maar ook een enkel product. Heb je een product idee? Wij denken graag met je mee. Het bedrijf neemt het hele productieproces uit handen en kan vanaf de eerste concepttekeningen en ontwerpen al meedenken over de productiemethode van het product en de uiteindelijke toepassing ervan. Ons onderzoeksteam houdt wel van een uitdaging. Ons motto is dan ook dat we niet alleen voor maar ook met de klant werken.

 
Smart Quality

Meten is weten

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Smart-M. We leveren dan ook alleen producten af met een hoogwaardige kwaliteit. We beschikken over een moderne driedimensionale meetmachine en een geklimatiseerde meetkamer waar we jouw producten tot op de millimeter nauwkeurig kunnen meten. Zowel voor, tijdens als na het productieproces. Voor een specialist in CNC frezen in Waalwijk en omgeving moet je bij Smart-M zijn.

Smart Total

Totaalproduct

Naast CNC frezen kan Smart-M ook CNC draaien om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. Heb je een spoedklus? Ook dat is geen probleem voor ons. De snelheid waarmee we vakwerk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten kunnen voldoen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van CNC frezen in omgeving Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Smart-M