Vacature

Beschik jij over een tactisch en operationeel inzicht? Ben je commercieel ingesteld en communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn Smart-M, gespecialiseerd in CNC draaien, CNC frezen en CNC meten. In ons geavanceerde machinefabriek produceren wij ferro en non-ferro halffabricaten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een:

Commerciële Werkvoorbereider

Wat ga je doen?
Binnen Smart-M ben jij het eerste aanspreekpunt bij orders. Je communiceert met klanten en zorgt voor de afhandeling van orders. Daarin word je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het vertalen van complexe vraagstukken naar goed klantadvies
  • Het beoordelen van technische tekeningen, het verzamelen van de juiste informatie en calculeren om een goed onderbouwde offerte uit te brengen
  • Het inschatten van situaties op commerciële kansen
  • Het motiveren van klanten en hen overtuigen met krachtige argumenten
  • Het benaderen van klanten en het onderhouden van een netwerk dat past binnen de missie en visie van Smart-M
  • Nazorg richting klanten
  • Het meedenken over hoe we processen in de organisatie kunnen verbeteren

De ideale kandidaat:
Het allerbelangrijkste voor ons is dat je zin hebt om bij ons te komen werken. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te leren. Laat ons daarom vooral weten waarom jij een goede match bent met Smart-M.

Verder vinden we het belangrijk dat je affiniteit met de branche hebt. We houden van ondernemendheid en enthousiasme, en vereisen dat je kennis hebt van calculatie en productieprocessen (CNC draaien, CNC frezen en CNC meten). Kennis van ERP en Microsoft Office zijn een pré.

Daarnaast ben je goed in communiceren. Dat betekent dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Duitse taal. Engels is een pré. Daarnaast ben je niet bang om de telefoon op te pakken om met klanten en leveranciers te bellen.

Over ons
We hebben een up-to-date machinepark, jarenlange ervaring en warme contacten met onze partners. Door deze gouden combinatie kunnen we ideeën van klanten uitwerken tot een product van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we een gespecialiseerd en vooral gemotiveerd team van medewerkers.

Waarom zijn onze medewerkers zo gemotiveerd? Een medewerker vertelt:

“Bij Smart-M krijg ik de vrijheid om alles te doen binnen het proces. Ik krijg veel verantwoordelijkheid in het gehele proces van idee tot product. Het werk is afwisselend en ik werk met veel verschillende soorten materialen. Bij Smart-M is iedereen belangrijk en dat is duidelijk te merken. Dit is mijn vakgebied en het management vertrouwt mij volledig in mijn werkwijze. Automatisering wordt steeds belangrijker in ons vak en binnen Smart-M krijgen we constant de kans om bij te leren en ons te ontwikkelen. Zo zijn we klaar voor een mooie toekomst!”

Wat bieden we je?
We bieden je een brede en uitdagende functie met ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een klein en effectief team, in een dynamische productieomgeving met een informele sfeer. Arbeidsvoorwaarden en salaris worden in overleg opgesteld, conform cao.

Solliciteren
Zie jij een match met ons? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar Ad van der Leest via info@smart-m.nl of vraag naar Ad via: +31(0)416-272731. Wil je graag meer informatie? Neem dan ook zeker even contact met ons op.

Extra informatie
Werkuren per week: 40
Dienstverband: Fulltime
Werkplek: Smart-M, Noorsestraat 7, Kaatsheuvel
Website: https://www.smart-m.nl/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je bij ons komen werken?

Neem dan contact met ons op.