Halffabrikaat

Voor het produceren van een halffabrikaat moet u bij Smart-M zijn. Halffabrikaten zijn producten die nog verwerkt moeten worden tot een eindproduct. Bijvoorbeeld plaatwerk of machineonderdelen. Smart-M in Kaatsheuvel is een specialist op het gebied van verwerking van halffabrikaten. Het bedrijf beschikt over de modernste machines en gemotiveerde en deskundige medewerkers. We staan dan ook bekend om onze nauwkeurigheid maar ook om de snelheid waarmee we u van dienst kunnen zijn. Een van onze vele troeven is dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Ontwikkeling

Voor uw halffabrikaat moet u dus bij Smart-M zijn. Wij leveren precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. De klant staat altijd centraal. We zeggen dan ook graag:  we werken niet alleen voor maar ook met onze klanten. Met onze eigen onderzoeksafdeling ondersteunen we klanten die zelf een idee hebben. Wij denken mee met de klant en ontwikkelen het idee tot een tastbaar product, bijvoorbeeld een apparaat of halffabrikaat.

Gereedschap

Metaalbewerking is een zeer breed begrip. Smart-M kan u op veel manieren helpen. We hebben het modernste verspande gereedschap. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle opdrachten. We voeren constructiewerk uit en verrichten TIG-, MIG-, of CO2-laswerk. Moderne computersoftware toont direct driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Metaalbewerking bij Smart-M is toekomstbestendig. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap.

Specialist

Smart-M investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Het bedrijf is sterk door een optimale samenwerking tussen mens en machine. Onze gemotiveerde vakmensen weten precies hoe ze het beste uit een machine kunnen halen. Want bewerking van een halffabrikaat is precisievakwerk. Daardoor is Smart-M een betrouwbare partner op het gebied van metaalbewerking. We hebben het vertrouwen gewonnen van zowel eenmanszaken, middelgrote en grote bedrijven en multinationals.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Smart-M in Kaatsheuvel? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze werknemers. Zij staan u graag te woord, natuurlijk onder het genot van een kop koffie. We laten u dan zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor u kunnen betekenen. Want bij Smart-M is de klant koning.