Metaal draaien

Onze CNC draaibanken worden toegepast op metaal, aluminium, RVS en kunststof. Dagelijks werken we met CAD/CAM machines voor het optimaal draaien van verschillende metalen. Naast metaal kunnen  CNC draaibanken worden toegepast op aluminium, RVS en kunststof.

Projecten

Met onze moderne machines komen we tot een kleinere oppervlakte ruwheid.

Onderzoek

Voor we aan de slag gaan, doen we onderzoek naar wat haalbaar is qua productie. Dit doen we door samen met de fabrikant te kijken naar de machine in combinatie met de materiaaleigenschappen van het metaal.

Onze metaal draaiers

We vinden het belangrijk om te beschikken over gespecialiseerde en gemotiveerde metaal draaiers. Onze draaiers worden constant bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van CNC draaien. Zoals elk product dat we afleveren uniek is, is ook elke medewerker uniek. Iedereen is belangrijk binnen Smart-M en we maken dan ook echt samen het product.

Onze metaal draaiers krijgen veel vrijheid binnen een project en denken mee over elk onderdeel waar zij gespecialiseerd in zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat u door een gemotiveerde en gespecialiseerde medewerker geholpen wordt.

Conventioneel metaal draaien

Door middel van conventioneel draaien maken we enkelstuks van extreem grote en zware producten.

Benieuwd hoe we het metaal voor u kunnen draaien?

Neem dan contact met ons op.