Metaal frezen

Met onze freesmachines verspanen we onder andere metaal. Metaal frezen gaat conventioneel en geheel computergestuurd via onze CAD-CAM systemen. Hierdoor kunnen wij zeer nauwkeurig te werk gaan. Voor elke metaalbewerking hebben wij de juiste machine.

Productieproces

Onze freesmachines bieden een efficiënte oplossing voor veel toepassingen. Metaal verspanen is voor ons geen enkel probleem. We produceren grote en kleine series kunnen. Ook andere staalsoorten, zoals RVS, aluminium en kunststof, kunnen wij verspanen. We ontwikkelen de producten samen met u, daarom is ieder product uniek.

Afhankelijk van het doel bepalen we hoe we het metaal frezen. We hebben een up-to-date machinepark, jarenlange ervaring en warme contacten met onze partners. Door deze gouden combinatie kunnen we uw idee uitwerken tot een product van hoge kwaliteit. Voor én tijdens het proces heeft u een volledig beeld van het toekomstige resultaat van de metaalbewerking.

Onze metaal frezers

We vinden het belangrijk om samen met de klant een mooi product te ontwikkelen. Wat we ook belangrijk vinden, is het beschikken over gespecialiseerde en gemotiveerde metaal frezers. Waaruit blijkt dat? Onze metaal frezers worden constant bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van CNC frezen. Zoals elk product dat we afleveren uniek is, is ook elke medewerker uniek.

Onze frezers krijgen veel vrijheid binnen een project en denken mee over elk onderdeel waar zij gespecialiseerd in zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat u door een gemotiveerde en gespecialiseerde medewerker geholpen wordt.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem dan contact met ons op.