Overzicht in de planning

Overzicht in de planning

Feest bij Smart-M, want vanaf juli gaan we plannen met vPlan! 🎉

De afgelopen maanden zijn we opzoek gegaan naar systemen die aansluiten op onze visie binnen Smart-M. Een van deze systemen moest een overzichtelijk planning zijn voor de planners, maar ook voor de gebruikers.

Tijdens deze zoektocht zijn we in contact gekomen met Vplan. Vplan is makkelijk in gebruik en te koppelen met ons ERP-systeem. Met vPlan hopen we overzicht in onze planning te krijgen. We gaan niet alleen de productie plannen, maar ook de verkoopkansen, offertes, werkvoorbereiding, uitbestedingen, transport, logistiek en het cammen. 

Daarnaast hebben we planborden voor interne processen, denk bijvoorbeeld aan de planning voor de sociale media en om ruimtes te reserveren.

Het voordeel in vPlan is dat we zowel op mens, maar ook op de machine niveau kunnen plannen. Dit geeft ons veel vrijheid, maar ook een duidelijk overzicht. Daarnaast kunnen we met vPlan onze data analyseren en kijken waar we verbeteringen toe kunnen passen.

Het contact was met vPlan hebben wij als zeer fijn ervaren. De implementatie heeft maar twee halve dagen geduurd en de trainingen die vPlan verzorgd heeft waren ook erg duidelijk.

We gaan voor een mooie samenwerking, met veel planplezier!

Smart-M