RVS draaien

RVS draaien gebeurt met behulp van CNC machines of op een conventionele draaibank. Onze draaibanken worden naast RVS ook toegepast op metaal, aluminium en kunststof.

Onderzoek

Voor we aan de slag gaan, doen we onderzoek naar wat haalbaar is qua productie. Dit doen we door samen met de fabrikant te kijken naar de machine in combinatie met de materiaaleigenschappen. Bij Smart-M hebben we hier al jarenlange ervaring mee. Zo werken sommige medewerkers bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar bij Smart-M.

De RVS draaiers

Onze draaiers worden constant bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van RVS draaien. Zoals elk product dat we afleveren uniek is, is ook elke medewerker uniek. Iedereen is belangrijk binnen Smart-M en we maken dan ook echt samen het product.

Onze RVS draaiers krijgen veel vrijheid binnen een project en denken mee over elk onderdeel waar zij gespecialiseerd in zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat u door een gemotiveerde en gespecialiseerde medewerker geholpen wordt.

RVS draaibanken

Met onze moderne machines komen we tot een kleinere oppervlakte ruwheid. Onderstaande projecten zijn tot stand gekomen met behulp van RVS draaien.

Conventioneel draaien

Door middel van conventioneel draaien maken we enkelstuks van extreem grote en zware producten.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op.