Smart-Future

Samenwerken aan een mooie toekomst

Samen met andere bedrijven, brancheverenigingen, overheid en maatschappelijke organisaties tekenden we het convenant ‘Samen naar verantwoorde metaalketens’. Het doel van het convenant is om internationaal verantwoord ondernemen te bevorderen. Dit doen we door misstanden op het vlak van mensenrechten en milieu in de metaalsector terug te dringen.

Smart Verantwoordelijkheid nemen

Metaalconvenant

Door actief deel te nemen aan het metaalconvenant nemen we onze verantwoordelijkheid voor alle aspecten van onze productieketen. Door samen te werken met andere organisaties kunnen we misstanden in onze keten gezamenlijk aanpakken.

 

Door samen te werken met Smart-M ben je ervan verzekerd dat jouw organisatie met een eerlijke organisatie samenwerkt. Meer weten over het metaalconvenant?

SMART Gecertificeerd

Certificaten

Smart-M houdt zich naast IMVO ook bezig met het behalen van ISO-certificeringen. Meer weten over deze certificeringen en waarom deze ook voor jou bedrijf interessant zijn?

Path 7

Samenwerken aan een mooie toekomst!

Heb jij altijd al samen willen werken aan een mooie toekomst? Kom dan werken bij Smart-M! Hier mag jij jezelf elke dag ontwikkelen om de wereld een mooiere plek te maken. 

Ad van der Leest

Bedrijfsleider

“Ik ben op mijn 17e begonnen als monteur en werk nu ruim 40 jaar later als bedrijfsleider. Ik zie een enorme drive en loyaliteit op de werkvloer. Het geeft mij kippenvel om te zien wat iedereen hier presteert en voor onze klanten doet. Mooi vind ik het als je als bedrijf medewerkers in hun kracht weet te zetten. Dat gebeurt hier zeker en daar kan ik elke dag van genieten. Talent krijgt bij ons ook alle ruimte om zich te ontplooien. Smart-M investeert daarnaast bewust in maatschappelijk verantwoorde productieprocessen en wil verantwoordelijkheid nemen voor alle aspecten in de productieketen. Zo kijken we kritisch naar de herkomst van grondstoffen en ons eigen productieproces op het gebied van milieu en afval. Onlangs hebben we hiervoor het Internationaal MVO-convenant voor de metaalsector getekend. Ons vak moet voor mens en milieu mooi blijven!”

Path 157
Smart-M