Smart Metal

Machinefabriek Tilburg

Ben je op zoek naar een machinefabriek in Tilburg en omgeving? Kijk dan niet verder, want bij Smart-M in Kaatsheuvel ben je zeker aan het goede adres. Ons bedrijf is namelijk een specialist op het gebied van metaalbewerking. Ons machinepark wordt regelmatig aangepast en uitgebreid en voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Zo kunnen we altijd aan de complexe vragen van onze klanten en de markt voldoen. We hebben jarenlange ervaring en met ons geavanceerd machinepark zijn we in staat om opdrachten snel en goed te verwerken. Je kunt bij onze machinefabriek ook voor een spoedklus in Tilburg en omgeving terecht.

Path 157
Path 7
Smart Special

Gespecialiseerd

Smart-M is een modern en dynamisch bedrijf en heeft jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking. We zijn toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden in de ferro en non-ferro industrie. Wij zijn gespecialiseerd in zowel enkelstuks als seriematige producten en door ons vakteam zijn wij in staat de productie te verzorgen vanaf het ontwerp tot en met de finishing touch. Als je een goed idee hebt, kun je ook altijd bij ons terecht. We denken graag met je mee en werken dan ook niet alleen voor maar ook zeker met de klant.

 
Smart Trust

Vertrouwen

Smart-M heeft veel vertrouwen in de toekomst. Want de combinatie van jarenlange ervaring en moderne en geavanceerde machines maakt van ons een betrouwbare partner voor al jouw werkzaamheden. We werken voor eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf maar ook multinationals kunnen bij ons terecht. Snelheid maar ook zeker nauwkeurigheid staan hoog in het vaandel. Het tempo waarin het bedrijf in staat is om klanten van uitstekend vakwerk te voorzien, is één van onze vele troeven.

Smart People

Vakmensen

De afgelopen jaren heeft Smart-M flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. We hebben modern gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. Voor een moderne machinefabriek in omgeving Tilburg moet je dan ook bij ons zijn. We vinden niet alleen machines belangrijk. Zonder gemotiveerde en deskundige vakmensen zouden we geen uitstekende service kunnen leveren. Onze medewerkers staan dan ook altijd voor je klaar.

Op zoek naar een machinefabriek in de omgeving Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact op met Smart-M in Kaatsheuvel. We laten u dan graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunnen we u meer vertellen over de machines die we hebben.

Smart-M