Smart Metal

Machinefabriek Waalwijk

Voor een betrouwbare machinefabriek in Waalwijk en omgeving moet je bij Smart-M in Kaatsheuvel zijn. Waarom? Omdat ons bedrijf specialist is op het gebied van metaalbewerking en een geavanceerd en modern machinepark heeft. Het machinepark wordt regelmatig aangepast en uitgebreid en voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Zo kunnen we altijd aan de uitdagende vragen van onze klanten en de markt voldoen. We hebben jarenlange ervaring en met ons machinepark zijn we in staat om opdrachten snel en goed te verwerken. Je kunt bij onze machinefabriek ook voor een spoedklus in Waalwijk en omgeving terecht.

Path 157
Path 7
Smart Dynamic

Dynamisch

Smart-M is een modern en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. We zijn toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden in de ferro en non-ferro industrie. Wij zijn gespecialiseerd in zowel enkelstuks als seriematige producten en door ons vakteam zijn wij in staat de productie te verzorgen vanaf het ontwerp tot en met de finishing touch. Klanten met een goed idee kunnen ook altijd bij ons terecht. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen ontwikkelt jouw idee tot een tastbaar product.

 
Smart Experience

Ervaring

De combinatie van jarenlange ervaring en moderne en geavanceerde machines maakt van ons een betrouwbare partner voor al jouw werkzaamheden. We werken voor eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf maar ook multinationals kunnen bij ons terecht. Snelheid maar ook zeker nauwkeurigheid staan hoog in het vaandel. Het tempo waarin het bedrijf in staat is om klanten van uitstekend vakwerk te voorzien, is één van onze vele troeven. We kijken dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst.

Smart People

Vakmensen

De afgelopen jaren heeft Smart-M flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. We hebben modern gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. Voor een moderne machinefabriek in omgeving Waalwijk moet je dan ook bij ons zijn. Maar we investeren niet alleen in machines. Zonder gemotiveerde en deskundige vakmensen zouden we geen uitstekende en snelle service kunnen leveren. Onze medewerkers staan dan ook altijd voor jou klaar.

Op zoek naar een machinefabriek in de omgeving Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact op met Smart-M in Kaatsheuvel. We laten je dan graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor jou kunnen betekenen. Ook kunnen we je meer vertellen over de machines die we hebben.

Smart-M