Smart Metal

Metaalbedrijf Waalwijk

Smart-M is een modern metaalbedrijf voor werkzaamheden in Waalwijk en omgeving. Het bedrijf staat erom bekend snel vakwerk te kunnen afleveren. Voor een onverwachte spoedklus kun je dan ook altijd bij ons terecht. Er staat een gemotiveerd vakteam en een geavanceerd machinepark voor je klaar. Een van onze vele kenmerken is dan ook dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Path 157
Path 7
Smart Flex

Flexibel

Smart-M heeft jarenlange ervaring in metaalbewerking. In twintig jaar zijn we uitgegroeid tot een modern en flexibel metaalbedrijf in Waalwijk en omgeving. Wij leveren precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. De wensen van de klant staan altijd centraal.  We werken namelijk niet alleen voor maar ook met onze klanten. Als je een goed idee hebt, ook al staat het nog op een kladblaadje, je kunt altijd bij ons terecht. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen denkt graag met je mee over de ontwikkeling van jouw idee tot een tastbaar product. Geen uitdaging is te groot. Als je op zoek bent naar een veelzijdig metaalbedrijf in Waalwijk, helpen wij je graag verder.

 
Smart Ways

Verschillende manieren

Metaalbewerking is een erg breed begrip. Smart-M kan je ook dan op veel verschillende manieren tot dienst zijn. Van CNC draaien en frezen tot lassen. Er staat een modern machinepark tot jouw beschikking. De afgelopen jaren is er dan ook flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap zoals draaibanken. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. De moderne computersoftware toont driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt.

Smart Expertise

Deskundigheid

Smart-M investeert veel. Niet alleen in een modern machinepark maar zeker ook in deskundige vakmensen. Want die zijn net zo belangrijk. Onze gemotiveerde medewerkers weten waar ze mee bezig zijn en hebben ruime ervaring in het werken met moderne machines. Dat uit zich in een grote klantenkring. Smart-M werkt voor verschillende bedrijven, van eenmanszaken tot grote multinationals.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons? En zoek je een betrouwbaar metaalbedrijf in Waalwijk en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. We laten je dan graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen.

Smart-M