Verspaningstechniek

Smart-M in Kaatsheuvel is specialist op het gebied van verspaningstechniek. Wilt u iets verspanen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons bedrijf beschikt over de modernste machines en gemotiveerde en deskundige medewerkers. We staan dan ook bekend om onze nauwkeurigheid maar ook om de snelheid waarmee we u van dienst kunnen zijn. Een van onze vele troeven is dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Mogelijkheden

Verspaningstechniek is een breed begrip. Verspanen is een algemeen woord voor het bewerken van materiaal door machines of met de hand waardoor er spanen van het basisproduct worden verwijderd. Doormiddel van verspanen wordt het product kleiner en krijgt daardoor een andere vorm. Daarnaast neemt ook de massa en het gewicht van het basisproduct af. Bij Smart-M kunt u bijvoorbeeld terecht voor de verspanende technieken draaien en frezen. Dat kan bij ons zowel op de conventionele manier als computergestuurd. Ons machinepark beschikt over de meest geavanceerde machines.

Meedenken

We denken ook graag met u mee over de uitwerking van een product. Soms heeft een klant al een concepttekening bij zich maar er zijn ook klanten die alleen maar een idee in hun hoofd hebben. Wij kunnen iedereen helpen. Onze onderzoeksafdeling heeft verstand van zaken en zorgt ervoor dat uw idee verandert in een eindproduct. Ons onderzoeksteam houdt namelijk wel van een uitdaging. Ons machinepark heeft allerlei geavanceerde meetmachines die de kwaliteit in de gaten houden. Zo beschikken we over een driedimensionale meetmachine en een geklimatiseerde meetkamer. In deze kamer kunnen we alle producten controleren zonder dat we te maken hebben met krimp of uitzetten van materialen. Constateren we een afwijking, dan wordt de draaibank opnieuw afgesteld. Een ander voordeel is dat u de vorderingen tussentijds kunt bekijken.

Totaalproduct

Doordat Smart-M verschillende soorten van verspaningstechniek in huis heeft, kunnen we voor u een totaalproduct maken. Daarnaast werken we efficiënt en kostenbesparend. Een spoedklus is ook geen enkel probleem voor ons. Het machinepark is flexibel inzetbaar. De snelheid waarmee we vakwerk afleveren, is een van de belangrijkste troeven.

Wilt u meer weten over de verspaningstechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien wat we allemaal in huis hebben en hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.