Smart Turning

Draaien met precisie

Op zoek naar een specialist op het gebied van CNC draaien in Den Bosch en omgeving? Dan is Smart-M de aangewezen specialist. CNC draaien vergt een speciale techniek en daar hebben we jarenlange ervaring in. Bij CNC draaien is namelijk de combinatie van ervaring, spantechniek, goede machines en vakkennis belangrijk. Goed CNC draaien is een vak apart. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en draaien hier hun hand niet voor om.

Path 157
Path 7
Smart Product

Eindproduct

Wat is CNC draaien precies? Het is een specialistische verspaningstechniek binnen de metaalbewerking en wordt meestal toegepast bij staal, aluminium, RVS maar ook bij kunststof. Smart-M maakt gebruik van de meest geavanceerde CNC draaibanken en kan daarom altijd snel en nauwkeurig een product maken. We produceren grote series maar ook voor een enkel product kun je bij ons terecht. Wij denken ook graag met je mee. Heb je een idee voor een product, ook al is het nog heel pril, onze afdeling onderzoek en ontwerpen gaat er graag mee aan de slag. Geen uitdaging is te groot. We zijn pas tevreden als we een volwaardig eindproduct kunnen afleveren. We werken niet alleen voor maar ook met de klant.

 
Smart Quality

Kwaliteit

Smart-M heeft een geavanceerd en modern machinepark. Om de kwaliteit in de gaten te houden, beschikken we bijvoorbeeld over een driedimensionale meetmachine. Deze geavanceerde machine houdt tijdens het productieproces de kwaliteit van jouw product nauwlettend in de gaten. Dat kan zelfs op de millimeter nauwkeurig. Zo blijft de kwaliteit van jouw product te allen tijde gewaarborgd.

Smart Fast

Spoedklus

Naast CNC draaien voor Den Bosch en omgeving kan Smart-M ook CNC frezen om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. Je kunt bij ons ook terecht voor een onverwachte spoedklus. De snelheid waarmee we goed werk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten en de markt kunnen voldoen. En we investeren natuurlijk ook in vakmensen. Zij zijn namelijk net zo belangrijk als goede machines. Bij Smart-M werkt een hecht team van specialisten die altijd voor je klaarstaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CNC draaien in de omgeving van Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat we voor machines we allemaal in huis hebben en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Smart-M