Ervaren CNC Frezer

Ben jij een ster in frezen en wil je hoogwaardige producten produceren? Zoek je een leuke baan en een werkgever waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarin je kan doorgroeien? Dan zit je bij Smart-M goed!

Wat ga je doen?

Als CNC frezer bij Smart-M ben of wil je de beste worden in jouw vakgebied. Binnen de verspanende industrie ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van producten op nauwkeurige CNC machines. Je werkt bij Smart-M intensief samen met opdrachtgevers, onze bedrijfsleider en de productieleider.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Lezen en verklaren van opdrachten, werktekeningen, CAD-documenten en schetsen.
Het bepalen van werkvolgorde en werkwijze, binnen aangegeven kaders.
Het volgen of bepalen van de verspaningscondities en parameters: afleiden uit tabellen, anders vastleggen in CNC-programma.
Opspannen en stellen van het werkstuk in de CNC-freesmachine.
Bevestigen van het gereedschap in het gereedschapmagazijn van de CNC-freesmachine.
Oproepen en installeren van bestaand CNC-programma.
Aanpassingen kunnen maken aan bestaand CNC-programma (ter verbetering).
Maken van CNC-programma (3, 4 en 5-assig).
Je denkt mee in de gereedschapskeuze, bewerkingsstrategie, opspanningsmethode en uiteindelijk de kwaliteitsbeoordeling.
 
Wie zijn wij?
 
Wil jij aan de slag om metaalproducten te produceren met de allernieuwste technieken? Dan ben je bij Smart-M aan het juiste adres.

Een idee uitwerken tot een product kan een behoorlijke uitdaging zijn. Dan heb je een bedrijf nodig dat je begeleidt bij het proces van idee tot product. Bij Smart-M in Kaatsheuvel houden we ons al sinds 1966 bezig met CNC draaien, CNC frezen en CNC meten. In ons geavanceerde machinefabriek produceren wij ferro en non-ferro halffabricaten. We bieden je technische uitdagingen op het gebied van metaalbewerking.

Wat breng je mee?

Afgeronde BBL-opleiding niveau 3 met ruime praktijkervaring.
Werk- en denkniveau mbo-4.
Ver gevorderde kennis hebben van en vaardigheden hebben in tekening-lezen, werkvolgorde, opspantechnieken, gereedschappen(frezen), koel- en smeermiddelen, bewerking alle ferro- en non-ferromaterialen, oppervlakte ruwheid, meten en meetinstrumenten.
Uit kunnen voeren van machine onderhoud, niveau “gebruiker”.
Machine volledig “instellen” (3, 4, 5-assig en simultaan) + robot en automatisering.
Meerdere machines “vullen” is een pre.
Zelfstandig CAM programma aanpassen ter verbetering (3, 4, 5-assig en simultaan).
Volledig CAM programma maken (3, 4, 5-assig en simultaan).
 
Wat hebben wij te bieden? 

Je komt te werken in een modern bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief en een professionele collegiale werksfeer. Een werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Uiteraard bieden wij een passend salaris en hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 
Heb je interesse of vragen
 
Heb je interesse in deze leuke functie met een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar onze afdeling Personeelszaken t.a.v. Henk Hoogardie, via [email protected].

Heb je nog vragen dan kun je Henk altijd even bellen op +31 6 39 88 42 00 of Thijs de bedrijfsleider op +31 6 53 77 84 01

Een medewerker aan het woord:

“Bij Smárt-M krijg ik de vrijheid om alles te doen binnen het proces. Ik krijg veel verantwoordelijkheid in het gehele proces van idee tot product. Het werk is afwisselend en ik werk met veel verschillende soorten materialen. Bij ons is iedereen belangrijk en dat is duidelijk te merken. Dit is mijn vakgebied en het management vertrouwt mij volledig in mijn werkwijze. Automatisering wordt steeds belangrijker in ons vak en binnen Smart-M krijgen wij de kans om bij te leren en ons te ontwikkelen.

SMART matching

Be smart, neem contact op

Leuk dat je bij ons komt solliciteren! Laat hier je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je mag ons ook altijd bellen: 0416-272731

Smart-M