Smart Metal

Metaalbewerking Waalwijk

Voor metaalbewerking in Waalwijk en omgeving is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en beschikt over een modern machinepark. Gemotiveerde en deskundige vakmensen staan altijd voor jou klaar. Ook als je onverwacht een spoedklus hebt, kun je bij ons terecht. Een van onze vele kenmerken is dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Path 157
Path 7
Smart Craftsmanship

Vakwerk

Smart-M is het aangewezen bedrijf op het gebied van metaalbewerking in Waalwijk en omgeving. Wij leveren namelijk precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. De wensen van de klant staan altijd centraal en dat merk je op verschillende manieren. We werken namelijk niet alleen voor maar ook met onze klanten. Als je een goed idee hebt, kun je altijd bij ons terecht. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen denkt graag met je mee over de ontwikkeling van jouw idee tot een tastbaar product.

 
Smart Future

Modern

Wat is metaalbewerking precies? Het is een breed begrip waar veel zaken onder vallen. Smart-M kan jou op veel verschillende manieren helpen. Er staat een modern machinepark tot jouw beschikking. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. We hebben modern verspande gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. Onze moderne computersoftware toont driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Met deze moderne technieken kijken we bij Smart-M met groot vertrouwen naar de toekomst.

Smart People

hecht team

Smart-M investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Het bedrijf is sterk door een optimale samenwerking tussen mens en machine. Het ene kan namelijk niet zonder het andere. Onze gemotiveerde vakmensen weten waar ze mee bezig zijn. Want metaalbewerking is vooral precisievakwerk. Smart-M werkt voor verschillende bedrijven. Van eenmanszaken tot grote multinationals.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van metaalbewerking in Waalwijk en omgeving bij Smart-M? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze werknemers. We laten je dan zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor jou kunnen betekenen. Want bij Smart-M is de klant koning.

Smart-M