Smart Metal

Metaalbedrijf Den Bosch

Zoek je een metaalbedrijf in Den Bosch en omgeving? Dan is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en  beschikt over een modern en geavanceerd machinepark. Gemotiveerde en deskundige vakmensen staan altijd voor je klaar. Ook als je plotseling een spoedklus hebt, kun je bij ons terecht. Ons machinepark is flexibel inzetbaar. Een van onze vele kenmerken is dan ook dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Path 157
Path 7
Smart Craftsmanship

Vakwerk

Smart-M heeft jarenlange ervaring in metaalbewerking. Wij leveren namelijk precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. De wensen van de klant staan altijd centraal en dat merkt je op verschillende manieren. We werken namelijk niet alleen voor maar ook met onze klanten. Als je een goed idee hebt, kun je altijd bij ons terecht. Of dat nu al een uitgewerkt plan is of een idee op een kladblaadje. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen denkt graag met je mee over de ontwikkeling van jouw idee tot een tastbaar product. Als je op zoek bent naar een veelzijdig metaalbedrijf in Den Bosch, helpen wij je graag verder.

 
Smart Future

Toekomst

Wat is metaalbewerking precies? Het is een breed begrip waar veel zaken onder vallen. Smart-M kan je daardoor op veel verschillende manieren helpen. Er staat een modern machinepark tot jouw beschikking. De afgelopen jaren is er dan ook flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. De moderne computersoftware toont driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. We kijken bij Smart-M met groot vertrouwen naar de toekomst.

Smart People

Hecht team

Smart-M investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Het bedrijf is sterk door een optimale samenwerking tussen mens en machine. Onze gemotiveerde vakmensen weten waar ze mee bezig zijn en hebben ruime ervaring in het werken met moderne machines. Want metaalbewerking is vooral precisievakwerk. Smart-M werkt voor verschillende bedrijven. Van eenmanszaken tot grote multinationals.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons? En zoek je een betrouwbaar metaalbedrijf in Den Bosch of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. We laten u dan zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor je kunnen betekenen.

Smart-M