CNC Meten

– Meetrapporten
– Geconditioneerde meetkamer
– 3D meetmachine
– Afwerking mogelijk tot 0,2mu

CNC meten is, naast CNC draaien en CNC frezen één van de specialismen van Smart-M. Tijdens het productieproces voeren wij verschillende meetcontroles uit. Zo meten we de afmetingen van producten en posities van verschillende diameters en gaten. Er worden verschillende meetpunten gebruikt, zodat u een nauwkeurig resultaat krijgt. De meetrapporten kunt u digitaal en op papier inzien.

3D Meetmachine

Bij Smart-M beschikken we over een 3D meetmachine.

Geconditioneerde meetkamer

Door temperatuurverschillen kunnen metalen uitzitten of krimpen. Daardoor kan een meting vertekenen. In onze geconditioneerde meetkamer zijn temperatuurschommelingen niet mogelijk. We meten op een temperatuur van 20 graden Celsius. De metingen kunnen hierdoor met uiterste precisie worden uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van nauwkeurige metingen.

Productieproces

Afhankelijk van het doel bepalen we samen welke aanpak het best bij uw idee past. We hebben een up-to-date machinepark, jarenlange ervaring en warme contacten met onze partners. Door deze gouden combinatie kunnen we uw idee uitwerken tot een product van hoge kwaliteit. Voor én tijdens het proces heeft u een volledig beeld van het toekomstige resultaat van uw product met dank aan onze CNC metingen.

Wilt u meer informatie over CNC meten, onze geconditioneerde meetkamer of onze 3D meetmachine?

Neem dan contact met ons op.