Smart metal

Metaalbewerking

Smart-M in Kaatsheuvel is een specialist op het gebied van metaalbewerking. Het bedrijf beschikt over de modernste machines en gemotiveerde en deskundige medewerkers. We staan dan ook bekend om onze nauwkeurigheid, maar ook om de snelheid waarmee we jou van dienst kunnen zijn. Deze combinatie onderscheidt ons van de concurrentie.

Path 157
Path 7
SMART research

Ontwikkeling

Voor metaalbewerking moet je dus bij Smart-M zijn. Wij leveren precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. Bij ons staat de klant altijd centraal. We werken niet alleen voor, maar ook met onze klanten. Met onze eigen afdeling onderzoek en ontwerpen ondersteunen we klanten die zelf een idee hebben. Wij denken mee met de klant en ontwikkelen het idee tot een tastbaar product, bijvoorbeeld een machine of apparaat. Zo is Smart-M klaar voor de toekomst.

 
Smart Tools

Gereedschap

Metaalbewerking is een zeer breed begrip. Smart-M kan jou ook dan op veel manieren helpen. We hebben het modernste verspande gereedschap. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle opdrachten. We voeren constructiewerk uit maar je kan ook voor  TIG-, MIG-, of CO2-laswerk bij ons terecht. Moderne computersoftware toont direct driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Metaalbewerking bij Smart-M is toekomstbestendig. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap.

SMART Special

Specialist

Smart-M investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Het bedrijf is sterk door een optimale samenwerking tussen mens en machine. Onze gemotiveerde medewerkers weten precies hoe ze het beste uit een machine kunnen halen. Want metaalbewerking is precisievakwerk. Daardoor is Smart-M een betrouwbare partner op het gebied van metaalbewerking. We hebben het vertrouwen gewonnen van zowel eenmanszaken, middelgrote, grote bedrijven en multinationals.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Smart-M in Kaatsheuvel? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze collega’s. Zij staan je graag te woord, natuurlijk onder het genot van een bak koffie. We laten je dan zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor jou kunnen betekenen. Want bij Smart-M is de klant koning

Smart-M