Smart Milling

Geprezen Frezen in Den Bosch

Smart-M is specialist op het gebied van CNC frezen in Den Bosch en omgeving. Deze specialistische techniek is voor ons dagelijkse kost en we kunnen snel en nauwkeurig een product maken. CNC frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterende frees, materiaal wordt verwijderd. Met CNC frezen kunnen we bijvoorbeeld sleuven of uitsparingen in een oppervlakte maken. Met onze moderne freesmachines verspanen we onder andere ijzer, RVS, metaal, aluminium en kunststof. CNC frezen gaat geheel computergestuurd en de nauwkeurigheid van deze techniek is erg hoog. Heb je een mooi product bedacht? Dan kun je bij ons terecht. Wij hebben voor elke toepassing de juiste machine in huis.

Path 157
Path 7
Smart Machining

Freesmachines

Het machinepark van Smart-M beschikt over verschillende moderne freesmachines. We staan erom bekend dat we snel en nauwkeurig een product kunnen maken. Of het nu om een grote serie gaat of over enkele stuks. Klanten met een goed idee zijn ook welkom. Wij denken graag met je mee. De onderzoeksafdeling neemt het hele productieproces uit handen en kan vanaf de eerste concepttekeningen en ontwerpen al meedenken over de productiemethode van het product en de uiteindelijke toepassing ervan. Wij houden wel van een uitdaging. Door onze ervaring en kennis kunnen we je goed adviseren. Ons motto is dan ook dat we niet alleen voor maar ook met de klant werken.

 
Smart Quality

Kwaliteit

Smart-M vindt kwaliteit vanzelfsprekend erg belangrijk. We doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van jouw product te waarborgen. Daarom beschikken we over een moderne driedimensionale meetmachine en een geklimatiseerde meetkamer. Zo kunnen we de producten tijdens het CNC frezen tussentijds controleren op afwijkingen. Als er een afwijking gezien wordt, dan wordt de draaibank opnieuw afgesteld. Voor een specialist in CNC frezen in Den Bosch en omgeving moet je bij Smart-M zijn.

Smart Total

Totaalproduct

Naast CNC frezen kan Smart-M ook CNC draaien om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. Ook voor een onverwachte spoedklus kun je bij ons terecht. De snelheid waarmee we vakwerk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten kunnen voldoen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van CNC frezen in omgeving Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben en hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Smart-M