CNC Draaien

– Allround
– Doorsnedes van ø1mm tot ø800 mm
– Lengtes t/m 3 meter
– Gebruik van CAD/CAM systemen
– Gecertificeerd materiaal (3.1 & 3.2)
– Procescertificering (Lloyd’s & DNV)
– Enkelstuks en seriematige producten
– Afwerking mogelijk tot 0,2mu

CNC draaien is, naast CNC frezen en CNC meten, één van de specialismen van Smart-M. Onze CNC draaibanken worden toegepast op metaal, aluminium, RVS en kunststof. Dagelijks werken we met CAD/CAM machines voor het optimaal draaien van verschillende metalen.

Onderzoek

Voor we aan de slag gaan, doen we onderzoek naar wat haalbaar is qua productie. Dit doen we door samen met de fabrikant te kijken naar de machine in combinatie met de materiaaleigenschappen. Bij Smart-M hebben we hier al jarenlange ervaring mee. Zo werken sommige medewerkers bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar bij Smart-M.

Onze draaiers

We vinden het belangrijk om te beschikken over gespecialiseerde en gemotiveerde draaiers. Waaruit blijkt dat? Onze draaiers worden constant bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van CNC draaien. Zoals elk product dat we afleveren uniek is, is ook elke medewerker uniek. Iedereen is belangrijk binnen Smart-M en we maken dan ook echt samen het product.
Onze draaiers krijgen veel vrijheid binnen een project en denken mee over elk onderdeel waar zij gespecialiseerd in zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat u door een gemotiveerde en gespecialiseerde medewerker geholpen wordt.

CNC draaibanken

Met onze moderne machines komen we tot een kleinere oppervlakte ruwheid.

Conventioneel draaien

Door middel van conventioneel draaien maken we enkelstuks van extreem grote en zware producten.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem dan contact met ons op.