Metaalbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar metaalbedrijf in Breda en omgeving? Dan is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. Ons bedrijf houdt zich al twintig jaar bezig met het produceren van metalen en kunststoffen halffabricaten. We beschikken over een geavanceerd en modern machinepark en een team van vakspecialisten. Zo kunnen we altijd aan de complexe vragen van onze klanten voldoen. Ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht. Ons machinepark is namelijk flexibel inzetbaar. Met ons metaalbedrijf kunnen we in Breda en omgeving snel en vakkundig werk leveren.

Klanten

Naast verschillende metaalsoorten zoals staal, aluminium en RVS, kunnen we ook vele soorten kunststof draaien. Wij zijn gespecialiseerd in zowel enkelstuks als seriematige producten en door ons vakteam zijn wij in staat de productie te verzorgen vanaf het ontwerp tot en met de finishing touch. Klanten met een goed idee kunnen ook altijd bij ons terecht. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen ontwikkelt uw idee tot een tastbaar product. We werken niet alleen voor maar ook heel graag met klanten.

Ervaring

De combinatie van jarenlange ervaring van onze gemotiveerde en deskundige medewerkers en moderne en geavanceerde machines maakt van ons een betrouwbare partner voor al uw werkzaamheden. We werken voor eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf maar ook multinationals kunnen bij ons terecht. Dus als u op zoek bent naar een metaalbedrijf in de omgeving van Breda, dan is Smart-M de juiste keuze.

Vakmensen

Smart-M blijft flink investeren in hun machinepark. Om zo ook in de toekomst u van dienst te kunnen zijn. We hebben modern gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. Machines zijn niet het belangrijkst voor ons. Want zonder goede en gemotiveerde vakmensen kun je geen goed werk en uitstekende service leveren. We investeren dus ook in onze medewerkers. Voor een modern metaalbedrijf  in Breda en omgeving moet u dan ook bij ons zijn.

Op zoek naar een metaalbedrijf in Breda en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met Smart-M in Kaatsheuvel. We laten u dan graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunnen we u meer vertellen over de machines die we in huis hebben. Graag tot ziens!