Machinefabriek Breda

Bent u op zoek naar een machinefabriek in Breda en omgeving? Dan moet u bij Smart-M in Kaatsheuvel zijn. De specialist op het gebied van metaalbewerking. Sinds ruim twintig jaar hebben we een geavanceerd machinepark en zijn we in staat om opdrachten snel en goed te verwerken. Gemotiveerde en deskundige vakmensen staan altijd voor u klaar. Ook als u onverwacht een spoedklus heeft, kunt u bij onze machinefabriek terecht. Ook in Breda en omgeving.

Vakwerk

Smart-M is toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden in de ferro en non-ferro industrie. We zijn een modern en dynamisch bedrijf dat altijd precisievakwerk levert. Ons machinepark wordt regelmatig aangepast en uitgebreid om aan de complexe vragen van onze klanten en de markt te kunnen voldoen. We hebben veel kennis en ervaring in huis en staan bekend om het leveren van optimale service. Wij zijn gespecialiseerd in zowel enkelstuks als seriematige producten en door ons vakteam zijn wij in staat de productie te verzorgen vanaf het ontwerp tot en met de finishing touch. We werken niet alleen voor maar ook zeker met de klant.

Ervaring

Smart-M kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst. De combinatie van jarenlange ervaring en moderne en geavanceerde machines maakt van ons een betrouwbare partner voor al uw werkzaamheden. Nauwkeurigheid en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het tempo waarin het bedrijf in staat is om klanten van uitstekend vakwerk te voorzien, is één van onze vele troeven. Elke vraag van de klant is voor onze medewerkers een uitdaging. Zij zetten graag hun kennis en ervaring in om tot een passende oplossing te komen.

Geavanceerd

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. We hebben modern gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. Onze moderne computersoftware toont driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Met deze moderne technieken kijken we bij Smart-M met groot vertrouwen naar de toekomst. En we investeren niet alleen in machines maar zeker ook in vakmensen.

Op zoek naar een machinefabriek in de omgeving Breda? Neem dan vrijblijvend contact op met Smart-M in Kaatsheuvel. We laten u dan graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor u kunnen betekenen. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke bak koffie.