CNC Frezen

CNC frezen is, naast CNC draaien en CNC meten, één van de specialismen van Smart-M. Met onze freesmachines verspanen we onder andere ijzer, RVS, metaal, aluminium en kunststof. Het CNC frezen gaat conventioneel en geheel computergestuurd via onze CAD-CAM systemen. Hierdoor kunnen wij zeer nauwkeurig te werk gaan. Voor elke toepassing op uw product hebben wij de juiste machine.

Productieproces

We produceren zowel grote als kleine series. Onze freesmachines bieden een efficiënte oplossing voor veel toepassingen. Verschillende staalsoorten, RVS, metaal, aluminium of kunststof verspanen is voor ons geen enkel probleem. We ontwikkelen de producten samen met u, daarom is ieder product uniek.

Afhankelijk van het doel bepalen we samen welke aanpak het best bij uw idee past. We hebben een up-to-date machinepark, jarenlange ervaring en warme contacten met onze partners. Door deze gouden combinatie kunnen we uw idee uitwerken tot een product van hoge kwaliteit. Voor én tijdens het proces heeft u een volledig beeld van het toekomstige resultaat van uw product.

– Gebruik van CAD/CAM systemen
– Gecertificeerd materiaal (3.1 & 3.2)
– Procescertificering (Lloyd’s & DNV)
– Enkelstuks en seriematige producten
– Afwerking mogelijk tot 0,2mu

Onze frezers

We vinden het belangrijk om samen met de klant een mooi product te ontwikkelen. Wat we ook belangrijk vinden, is het beschikken over gespecialiseerde en gemotiveerde frezers. Waaruit blijkt dat? Onze frezers worden constant bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van CNC frezen. Zoals elk product dat we afleveren uniek is, is ook elke medewerker uniek. Iedereen is belangrijk binnen Smart-M en we maken dan ook echt samen het product.

Onze frezers krijgen veel vrijheid binnen een project en denken mee over elk onderdeel waar zij gespecialiseerd in zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat u door een gemotiveerde en gespecialiseerde medewerker geholpen wordt.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem dan contact met ons op.