Smart Turning

Draaien met precisie

Op zoek naar een specialist op het gebied van CNC draaien in Waalwijk en omgeving? Dan is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist voor jou. CNC draaien vergt een speciale techniek en daar hebben onze vakmensen jarenlange ervaring in. Bij CNC draaien is namelijk de combinatie van ervaring, spantechniek, goede machines en vakkennis belangrijk. Goed CNC draaien is een vak apart. Smart-M heeft zowel de juiste kennis als machines in huis om je tot dienst te zijn.

Path 157
Path 7
Smart Product

Eindproduct

Wat is CNC draaien precies? Het is een specialistische verspaningstechniek binnen de metaalbewerking en wordt meestal toegepast bij staal, aluminium, RVS maar ook bij bijvoorbeeld kunststof. Smart-M kan snel en nauwkeurig een product maken omdat het gebruik maakt van de meest geavanceerde CNC draaibanken. Je kunt bij ons terecht voor grote series maar ook voor een enkel product. Heb je een idee dat je graag wilt uitwerken tot een product? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag met je mee en onze afdeling onderzoek en ontwerpen gaat er vervolgens mee aan de slag. Geen uitdaging is te groot. We zijn pas tevreden als we een volwaardig eindproduct kunnen afleveren.

 
Smart Park

Machinepark

Smart-M heeft een geavanceerd en modern machinepark. Om de kwaliteit in de gaten te houden, beschikken we bijvoorbeeld over een driedimensionale meetmachine. Deze geavanceerde machine houdt tijdens het productieproces de kwaliteit van jouw product nauwlettend in de gaten. Dat kan zelfs op de millimeter nauwkeurig. Zo weet je zeker dat het eindresultaat perfect is.

Smart Team

Vakteam

Naast CNC draaien in Waalwijk en omgeving kan Smart-M ook CNC frezen en ook lassen om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. Heb je onverwacht een spoedklus? Ook dan kun je bij ons terecht. Ons machinepark is namelijk flexibel inzetbaar. De snelheid waarmee we goed werk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten en de markt kunnen voldoen. Naast machines zijn ook onze werknemers erg belangrijk. Zonder een goed en gemotiveerd vakteam zouden we nooit goed werk en goede service kunnen leveren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van CNC draaien in de omgeving van Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat voor machines we allemaal in huis hebben en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Smart-M