Smart metal

Metaalbewerking Breda

Smart-M in Kaatsheuvel is een specialist op het gebied van metaalbewerking in Breda en omgeving. Gemotiveerde en deskundige vakmensen en een modern machinepark maken het verschil. We staan dan ook bekend om de perfecte combinatie tussen mens en machine. En de nauwkeurigheid maar ook de snelheid waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Path 157
Path 7
Smart Smile

Tevreden

Voor metaalbewerking in Breda en omgeving moet je dus bij Smart-M zijn. Waarom? Wij leveren precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. De klant staat bij ons altijd centraal. Dat merkt je op verschillende manieren. Zo werken we niet alleen voor maar ook met onze klanten. Met een eigen afdeling onderzoek en ontwerpen ondersteunen we klanten die zelf een goed idee hebben. Onze vakmensen denken mee en zorgen dat het idee uitgevoerd wordt tot een tastbaar product. Bijvoorbeeld een machine of apparaat. Het product is pas af, als de klant honderd procent tevreden is.

 
Smart Tools

Gereedschap

Metaalbewerking is een zeer breed begrip. Smart-M kan je ook dan op veel verschillende manieren verder helpen. Mede door een modern machinepark. We hebben het modernste verspande gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. We voeren constructiewerk uit en verrichten TIG-, MIG-, of CO2-laswerk. Onze moderne computersoftware toont direct driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Met deze moderne technieken is metaalbewerking bij Smart-M toekomstbestendig. De afgelopen jaren is er dan ook flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap.

SMART Special

Specialist

Smart-M investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Het bedrijf is sterk door een optimale samenwerking tussen mens en machine. Onze gemotiveerde vakmensen weten precies hoe ze het beste uit een machine kunnen halen.  Want metaalbewerking is precisievakwerk. We zijn een hecht team dat samenwerkt voor het beste resultaat. Daardoor is Smart-M een betrouwbare partner op het gebied van metaalbewerking. We hebben het vertrouwen gewonnen van zowel eenmanszaken, middelgrote en grote bedrijven als multinationals.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van metaalbewerking in Breda en omgeving bij Smart-M in Kaatsheuvel? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze collega’s. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met jou.

Smart-M