Smart Metal

Metaalbewerking Tilburg

Voor metaalbewerking in Tilburg en omgeving is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en gemotiveerde en deskundige vakmensen. Ook als je onverwacht een spoedklus heeft, kun je bij ons terecht. Een van onze vele kenmerken is dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Path 157
Path 7
Smart Precision

Precisievakwerk

Smart-M is de specialist op het gebied van metaalbewerking in Tilburg en omgeving. Wij leveren namelijk precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. We vinden het belangrijk om goed naar de klant te luisteren. Dat merk je op verschillende manieren. We werken niet alleen voor maar ook met onze klanten. Als je een goed idee hebt, kun je altijd bij ons terecht. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen denkt graag met jou mee over de ontwikkeling van jouw idee. Daarna werken we jouw idee uit tot een tastbaar product. Het product is pas af, als jij honderd procent tevreden bent.

 
Smart Tools

Geavanceerd gereedschap

Metaalbewerking is een zeer breed begrip. Smart-M kan je dan ook op veel verschillende manieren helpen. Er staat een modern machinepark tot jouw beschikking. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. We hebben modern verspande gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. We voeren constructiewerk uit en verrichten TIG-, MIG-, of CO2-laswerk. Onze moderne computersoftware toont direct driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Met deze moderne technieken kijken we bij Smart-M met groot vertrouwen naar de toekomst.

SMART Special

Vakmensen

Smart-M investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Het bedrijf is sterk door een optimale samenwerking tussen mens en machine. Het ene kan niet zonder het andere. Onze gemotiveerde vakmensen weten waar ze mee bezig zijn. Want metaalbewerking is vooral precisievakwerk. Smart-M is een betrouwbare partner op het gebied van metaalbewerking. We hebben het vertrouwen gewonnen van veel verschillende bedrijven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van metaalbewerking in Tilburg en omgeving bij Smart-M? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze werknemers. Want bij Smart-M is de klant koning.

Smart-M