Smart Milling

Geprezen Frezen

Zoek je een bedrijf dat CNC kan frezen in Breda en omgeving? Dan is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. CNC frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterende frees, materiaal wordt verwijderd. Met CNC frezen kunnen we bijvoorbeeld sleuven of uitsparingen in een oppervlakte maken. Met onze moderne freesmachines verspanen we onder andere ijzer, RVS, metaal, aluminium en kunststof. CNC frezen gaat geheel computergestuurd en de nauwkeurigheid van deze techniek is ontzettend hoog. Je kunt dan ook de mooiste projecten bedenken en bij ons laten frezen. Ons bedrijf heeft voor elke toepassing de juiste machine in huis.

Path 157
Path 7
Smart Product

Productieproces

Smart-M beschikt over verschillende moderne freesmachines. We kunnen daarom snel en nauwkeurig een product maken. Of het nu om een grote serie gaat of over enkele stuks. Je kunt altijd bij ons terecht. Klanten met een pril idee zijn ook welkom. Wij nemen het hele productieproces uit handen en kunnen vanaf de eerste concepttekeningen en ontwerpen al meedenken over de productiemethode van het product en de uiteindelijke toepassing ervan. Onze onderzoeksafdeling houdt wel van een uitdaging. Door onze ervaring en kennis kunnen we je goed adviseren.

 
Smart Park

Meten

Kwaliteit is erg belangrijk voor Smart-M. We doen er alles aan om de kwaliteit van jouw product te waarborgen. Zowel voor, tijdens als na het productieproces. Daarom beschikken we over een moderne driedimensionale meetmachine en een geklimatiseerde meetkamer. Zo kunnen we alle producten tijdens het CNC frezen tussentijds controleren op afwijkingen. Constateren we een afwijking, dan wordt de draaibank opnieuw afgesteld. Voor een specialist in CNC frezen voor Breda en omgeving moet je bij Smart-M zijn.

Smart Team

Totaalproduct

Naast CNC frezen kan Smart-M ook CNC draaien om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. Ook voor een onverwachte spoedklus kun je bij ons terecht. De snelheid waarmee we vakwerk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten kunnen voldoen. Bij Smart-M werken daarnaast gemotiveerde vakmensen met verstand van zaken. Zij staan altijd klaar voor de klant.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van CNC frezen in omgeving Breda? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Smart-M