Smart Milling

Geprezen Frezen in Tilburg

Zoek je een bedrijf dat goed CNC kan frezen in Tilburg en omgeving? Dan is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. CNC frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterende frees, materiaal wordt verwijderd. Met CNC frezen kunnen we bijvoorbeeld sleuven of uitsparingen in een oppervlakte maken. Met onze geavanceerde freesmachines verspanen we onder andere ijzer, RVS, metaal, aluminium en kunststof. CNC frezen is computergestuurd en de nauwkeurigheid van deze techniek is ontzettend hoog. Je kunt dan ook de mooiste projecten bedenken en bij ons laten frezen. Ons bedrijf heeft namelijk voor elke toepassing de juiste machine in huis.

Path 157
Path 7
Smart Progress

Modern

Het machinepark van Smart-M is zeer geavanceerd. Er staan moderne freesmachines tot jou beschikking. En een gemotiveerd vakteam met verstand van zaken. We kunnen daarom snel en nauwkeurig een product maken. Of het nu om een grote serie gaat of over enkele stuks. Klanten met een pril idee zijn ook welkom. Wij nemen het hele productieproces uit handen en kunnen vanaf de eerste concepttekeningen en ontwerpen al meedenken over de productiemethode van het product en de uiteindelijke toepassing ervan. Onze onderzoeksafdeling houdt wel van een uitdaging. Door onze ervaring en kennis kunnen we u goed adviseren.

 
Smart Quality

Kwaliteit

Vanzelfsprekend is kwaliteit erg belangrijk voor Smart-M. We doen er alles aan om de kwaliteit van jouw product te waarborgen. Zowel voor, tijdens als na het productieproces. Daarom beschikken we over een moderne driedimensionale meetmachine en een geklimatiseerde meetkamer. Zo kunnen we tussentijds controleren op afwijkingen. Constateren we een afwijking, dan wordt de draaibank opnieuw afgesteld. Voor een specialist in CNC frezen in Tilburg en omgeving moet je bij Smart-M zijn.

Smart Total

Toekomst

Naast CNC frezen kan Smart-M ook CNC draaien om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. Ook voor een spoedklus kun je bij ons terecht. We werken snel en nauwkeurig. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten kunnen voldoen. Wij produceren voor zowel eenmanszaken als grote multinationals met bekende namen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van CNC frezen in omgeving Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Smart-M