Metaalbedrijf Tilburg

Op zoek naar een modern metaalbedrijf in Tilburg en omgeving? Dan is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. Het bedrijf levert snel vakwerk, ook als u onverwacht een spoedklus heeft. Door ons modern en geavanceerd machinepark en een hecht team van gemotiveerde medewerkers kunt u altijd bij ons terecht. Een van onze vele kenmerken is dan ook dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Precisievakwerk

Smart-M heeft jarenlange ervaring in metaalbewerking. In twintig jaar zijn we een modern en flexibel bedrijf geworden. Waar een team van gemotiveerde vakmensen altijd voor u klaarstaat. Wij leveren precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. De wensen van de klant staan altijd centraal. We werken namelijk niet alleen voor maar ook met onze klanten. Als u een goed idee heeft, kunt u altijd bij ons terecht. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen denkt graag met u mee over de ontwikkeling van uw idee tot een tastbaar product. Als u op zoek bent naar een veelzijdig metaalbedrijf in Tilburg, helpen wij u graag verder.

Gereedschap

Metaalbewerking is een breed begrip. Smart-M kan u ook dan op veel verschillende manieren helpen.  Van CNC draaien en frezen tot lassen. Er staat een modern machinepark tot uw beschikking. De afgelopen jaren is er dan ook flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. De moderne computersoftware toont driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. We kijken bij Smart-M met groot vertrouwen naar de toekomst.

Hecht team

Smart-M investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Ons hecht team weet waar ze mee bezig is en heeft ruime ervaring in het werken met moderne machines. Geen uitdaging is te groot voor ze. Smart-M werkt voor verschillende bedrijven. Van eenmanszaken tot grote multinationals.

Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? En zoekt u een betrouwbaar metaalbedrijf in Tilburg en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. We laten u dan zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor u kunnen betekenen.