Smart Metal

Metaalbedrijf Tilburg

Op zoek naar een modern metaalbedrijf in Tilburg en omgeving? Dan is Smart-M in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. Het bedrijf levert snel vakwerk, ook als je onverwacht een spoedklus hebt. Door ons modern en geavanceerd machinepark en een hecht team van gemotiveerde medewerkers kun je altijd bij ons terecht. Een van onze vele kenmerken is dan ook dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Path 157
Path 7
Smart Precision

Precisievakwerk

Smart-M heeft jarenlange ervaring in metaalbewerking. In twintig jaar zijn we een modern en flexibel bedrijf geworden. Waar een team van gemotiveerde vakmensen altijd voor je klaarstaat. Wij leveren precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. De wensen van de klant staan altijd centraal. We werken namelijk niet alleen voor maar ook met onze klanten. Als je een goed idee hebt, kunt je altijd bij ons terecht. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen denkt graag met je mee over de ontwikkeling van jouw idee tot een tastbaar product. Als je op zoek bent naar een veelzijdig metaalbedrijf in Tilburg, helpen wij je graag verder.

 
Smart Tools

Gereedschap

Metaalbewerking is een breed begrip. Smart-M kan je dan ook op veel verschillende manieren helpen.  Van CNC draaien en frezen tot lassen. Er staat een modern machinepark tot jouw beschikking. De afgelopen jaren is er dan ook flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. De moderne computersoftware toont driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. We kijken bij Smart-M met groot vertrouwen naar de toekomst.

Smart People

Hecht team

Smart-M investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Ons hecht team weet waar ze mee bezig is en heeft ruime ervaring in het werken met moderne machines. Geen uitdaging is te groot voor ze. Smart-M werkt voor verschillende bedrijven. Van eenmanszaken tot grote multinationals.

Ben je nieuwsgierig naar ons geworden? En zoek je een betrouwbaar metaalbedrijf in Tilburg en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. We laten je dan zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor jou kunnen betekenen.

Smart-M