Smart Milling

Geprezen Staal Frezen

Smart-M in Kaatsheuvel heeft veel ervaring in staal frezen. Frezen van staal kent veel toepassingen zoals het frezen van sleufgaten of laskanten aanbrengen, maar ook het afvlakken van plaatwerk en het boren van gaten, met of zonder tapdraad. Ons bedrijf levert vele soorten freeswerk. Onze medewerkers adviseren je graag over welke manier van frezen het beste bij jou past. Met onze moderne freesmachines verspanen we onder andere ijzer, RVS, metaal, aluminium en kunststof. Staal frezen kan ook computergestuurd. De nauwkeurigheid van deze techniek is ontzettend hoog. Je kunt dan ook de mooiste projecten bedenken en bij ons laten frezen. Ons bedrijf heeft voor elke toepassing de juiste machine in huis.

Path 157
Path 7
Smart Production

Productieproces

Het machinepark van Smart-M beschikt over verschillende moderne freesmachines. We werken snel en nauwkeurig. Je kunt bij ons terecht voor kleine en grote series maar ook een enkel product. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Daarnaast denken we ook graag met je mee. Heb je een idee? Wij nemen het hele productieproces uit handen en kunnen vanaf de eerste concepttekeningen en ontwerpen al meedenken over de productiemethode van het product en de uiteindelijke toepassing ervan. Ons onderzoeksteam houdt namelijk wel van een uitdaging.

 
Smart Quality

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd voorop bij Smart-M. Onze medewerkers zijn pas tevreden als ook jij tevreden bent. Ons machinepark heeft allerlei geavanceerde meetmachines die de kwaliteit in de gaten houden. Zo beschikken we over een driedimensionale meetmachine en een geklimatiseerde meetkamer. Zo kunnen we alle producten tijdens het staal frezen tussentijds controleren op afwijkingen. Constateren we een afwijking, dan wordt de draaibank opnieuw afgesteld. Een ander voordeel is dat je de vorderingen tussentijds kunt bekijken.

Smart Total

Totaalproduct

Naast staal frezen kan Smart-M ook CNC frezen en draaien om zo een totaal product aan de klant te kunnen leveren. Daardoor kunnen we efficiënt en kostenbesparend werken. Een spoedklus is ook geen enkel probleem. De snelheid waarmee we vakwerk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark, zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten kunnen voldoen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het staal frezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Smart-M