Over ons

Wij zijn Smart-M, gespecialiseerd in CNC draaien, CNC frezen en CNC meten. In ons geavanceerde machinepark produceren wij ferro en non-ferro halffabricaten.

Van idee tot product

Binnen Smart-M kunnen we uw idee uitwerken tot een product. Dit betekent dat we naar aanleiding van uw wensen aan de slag gaan. Uw idee zetten we om in een daadwerkelijk product. We kunnen u voorzien van enkelstuks en seriematige producten.

Onze gouden combinatie

We hebben een up-to-date machinepark, jarenlange ervaring en warme contacten met onze partners. Door deze gouden combinatie kunnen we uw idee uitwerken tot een product van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we gespecialiseerde en vooral gemotiveerde medewerkers.

Onze medewerkers

Waarom zijn onze medewerkers dan zo gemotiveerd? Dat kunnen ze u het beste zelf vertellen!

Rob

“Bij Smart-M krijg ik de vrijheid om alles te doen binnen het proces. Ik krijg veel verantwoordelijkheid in het gehele proces van idee tot product. Het werk is afwisselend en ik werk met veel verschillende soorten materialen. Bij Smart-M is iedereen belangrijk en dat is duidelijk te merken. Dit is mijn vakgebied en het management vertrouwt mij volledig in mijn werkwijze. Automatisering wordt steeds belangrijker in ons vak en binnen Smart-M krijgen we constant de kans om bij te leren en ons te ontwikkelen. Zo zijn we klaar voor een mooie toekomst!”

Peter

“Frezen is voor mij een uitdaging en ik vind het geweldig dat ik me hier kan richten op mijn favoriete onderdeel. Ik mag tijdens het gehele proces meewerken en heb veel variatie in mijn werk, doordat ik met verschillende machines mag werken. Vooral de klik die ik met mensen heb vind ik belangrijk binnen een bedrijf. Bij Smart-M is iedereen gelijkwaardig. Iedereen wil elkaar helpen om zo het beste resultaat voor de klant te bereiken.”

Werken bij Smart-M?

Klik hier voor al onze openstaande vacatures.