Smart Missie

Over ons

 “Use our guts for creation of smart innovation,
together.” Wij durven de uitdaging aan om
opdrachten aan te nemen die we nooit eerder
hebben uitgevoerd. Uitdagingen zien wij als kansen.

Smart production

Van idee tot product

Binnen Smart-M kunnen we jouw idee uitwerken tot een product. Dit betekent dat we naar aanleiding van jouw wensen aan de slag gaan. Jouw idee zetten we om in een daadwerkelijk product. We kunnen jou voorzien van enkelstuks en seriematige producten.

Path 7
Visie

Bij Smart-M ben je verzekerd van

 • Een kwalitatief goed eindproduct vrij van olie en bramen
 • Externe constante kwaliteit van producten
 • Complete administratieve afhandeling incl. certificering
 • Duidelijke all-in prijsafspraak door zowel Franco als Af
  fabriek
 • Grote diversiteit aan nabehandeling
 • Proactieve betrokkenheid bij de klant
 • Snel anticiperen op actuele ontwikkelingen van o.a.
  gereedschappen en materialen.
 • Een team met diverse en brede expertise
270

Medewerkers

260

Machines

728360

Producten gemaakt in 2020

550

Jaar ervaring

Path 157
Werken bij Smart-M

Onze medewerkers

Wij zijn trots op ons team! Dankzij onze harde werkers kunnen wij kwalitatief hoogstaand maatwerk afleveren aan onze klanten. Onze medewerkers zijn erg gemotiveerd. Waarom? Dat kunnen ze je het beste zelf vertellen.

 

SMART-M heeft veel plannen voor de toekomst. We
werken met geweldige klanten en zijn voortdurend in ontwikkeling. Ben jij het talent dat ons team komt versterken?

Mathijs Netten

Hoofd technische dienst

“Ik wil onze klanten zo goed mogelijk bedienen. Dat betekent dat onze productie 24/7 perfect moet zijn. Met goed onderhouden machines, doorgemeten producten en foutloze programma’s. Als onderhoudsmonteur ben ik hiervoor verantwoordelijk. Mijn collega’s kunnen altijd op mij rekenen. Ik ben verder erg geïnteresseerd in ons vakgebied, verdiep me erin en krijg alle ruimte om verder te leren. Bij Smart-M maken we overigens echt vernieuwende zaken. Soms zie ik een aanvraag van een klant en denk ik: ‘dit is onmogelijk’ en 2 weken later hebben we het product helemaal klaar. Dat maakt me trots.”

Rob van Kuik

Productieleider

“Toen ik hier kwam werken, kon ik nog geen gaatje boren. Nu stuur ik 19 man aan en ben ik verantwoordelijk voor de productie. Ik heb het vak op de werkvloer geleerd en mezelf opgewerkt tot productieleider. Metaal is niet vies en smerig, zoals sommigen nog weleens denken. Je bent de hele dag bezig met processen, techniek en automatisering. We hebben een zeer gevarieerde productie en echte vakmensen in huis. Samen gebruiken we onze kennis, ervaring én lef om slimme innovaties te creëren. Ik vind het mooi als we samen een lastig vraagstuk oplossen of als ik mensen zie groeien op de werkvloer. En dat gebeurt elke dag: Smart-M heeft oog voor haar mensen, je bent hier zeker geen nummer.”