Smart Metal

Machinefabriek Den Bosch

Voor een goede machinefabriek in Den Bosch en omgeving moet je bij Smart-M in Kaatsheuvel zijn. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van metaalbewerking. Ons machinepark wordt namelijk regelmatig aangepast en uitgebreid. Zo kunnen we altijd aan de complexe vragen van onze klanten en de markt voldoen. We hebben jarenlange ervaring en met ons geavanceerd machinepark zijn we in staat om opdrachten snel en goed te verwerken. Gemotiveerde vakmensen staan altijd voor je klaar. Je kunt bij onze machinefabriek ook voor een spoedklus vanuit Den Bosch of omgeving terecht.

Path 157
Path 7
Smart Modern

Modern

Smart-M is een modern en dynamisch bedrijf. We zijn toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden in de ferro en non-ferro industrie. We hebben veel kennis en ervaring in huis en staan bekend om het leveren van optimale service en precisievakwerk. Wij zijn gespecialiseerd in zowel enkelstuks als seriematige producten en door ons vakteam zijn wij in staat de productie te verzorgen vanaf het ontwerp tot en met de finishing touch. We werken dan ook niet alleen voor maar ook zeker met de klant.

 
Smart Future

Toekomst

Smart-M kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst. De combinatie van jarenlange ervaring en moderne en geavanceerde machines maakt van ons een betrouwbare partner voor al jouw werkzaamheden. We werken voor eenmanszaken maar ook multinationals kunnen bij ons terecht. Nauwkeurigheid en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het tempo waarin het bedrijf in staat is om klanten van uitstekend vakwerk te voorzien, is één van onze vele troeven.

Smart People

Vakmensen

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. We hebben modern gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. Onze moderne computersoftware toont driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Maar we investeren ook zeker in vakmensen. Gemotiveerde en deskundige medewerkers met liefde voor het vak. Zij staan altijd voor je klaar.

Op zoek naar een machinefabriek in de omgeving Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact op met Smart-M in Kaatsheuvel. We laten je dan graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor jou kunnen betekenen. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke bak koffie. Want bij Smart-M is de klant koning.

Smart-M