Frezen

Voor frezen moet u bij Smart-M in Kaatsheuvel zijn. Ons bedrijf heeft jarenlang ervaring op het gebied van frezen. Deze techniek kent veel toepassingen zoals het frezen van sleufgaten of laskanten aanbrengen, maar ook het afvlakken van plaatwerk en het boren van gaten, met of zonder tapdraad. Ons bedrijf levert vele soorten freeswerk. Met onze moderne freesmachines verspanen we onder andere ijzer, RVS, metaal, aluminium en kunststof. Frezen kan natuurlijk ook computergestuurd. Ons bedrijf beschikt dan ook over moderne CNC frezen met een erg hoge nauwkeurigheid. U kunt dan ook de mooiste projecten bedenken en bij ons laten frezen. Ons bedrijf heeft voor elke toepassing de juiste machine in huis.

Machines

Smart-M beschikt over een geavanceerd machinepark. Daarnaast staan we erom bekend dat we snel en nauwkeurig werken. We produceren grote en kleine series maar u kunt ook voor enkele producten bij ons terecht. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.  Daarnaast denken we ook graag met u mee over de uitwerking van uw product. Wij nemen het hele productieproces uit handen en kunnen vanaf de eerste concepttekeningen en ontwerpen al meedenken over de productiemethode van het product en de uiteindelijke toepassing ervan. Ons onderzoeksteam houdt namelijk wel van een uitdaging.

Tevreden

Kwaliteit staat altijd voorop bij Smart-M. Onze medewerkers zijn pas tevreden als ook u tevreden bent. Ons machinepark heeft allerlei geavanceerde meetmachines die de kwaliteit in de gaten houden. Zo beschikken we over een driedimensionale meetmachine en een geklimatiseerde meetkamer. In deze kamer kunnen we alle producten controleren zonder dat we te maken hebben met krimp of uitzetten van materialen. Constateren we een afwijking, dan wordt de draaibank opnieuw afgesteld. Een ander voordeel is dat u de vorderingen tussentijds kunt bekijken.

Totaalproduct

Naast frezen kan Smart-M ook draaien. Daardoor zijn we in staat een totaalproduct aan de klant te leveren. En kunnen we efficiënt en kostenbesparend werken. Een spoedklus is ook geen enkel probleem voor ons. Het machinepark is flexibel inzetbaar. De snelheid waarmee we vakwerk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten kunnen voldoen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van frezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien wat we allemaal in huis hebben en hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.